Έκθεση “Synergy” | Ηλίας Βασιλός και Walter Yu

In Εικαστικά, ΤΕΧΝΕΣ by mandragorasΗ Depo Darm παρουσιάζει την “Synergy”, μια ατομική έκθεση της οποίας η ιδιαιτερότητα και πληρότητα πηγάζει απο την συνεργασία δύο καλλιτεχνών, του Ηλία Βασιλού και του Walter Yu.

Η έκθεση θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε την ένωση διαφορετικών στοιχείων: του Ηλία Βασιλού, με τα ιδιαίτερα καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά του, και του Walter Yu, ο οποίος,με βάση του το Βερολίνο, έχει αναπτύξει την δική του δημιουργική διήγηση μέσα απο τα έργα του.

Η σύμπραξη των ξεχωριστών τεχνικών, δεξιοτήτων και ευαισθησιών των δύο καλλιτεχνών σε πίνακες διαμορφωμένους απο κοινού, αναδύουν ένα σπάνιο δημιουργικό χώρο, ο οποίος επιτρέπει στους καλλιτέχνες να αφεθούν και να εξερευνήσουν τους καλλιτεχνικούς τους κόσμους ενοποιημένα.

Όπως επισημαίνει και ο ίδιος ο καλλιτέχνης Walter Yu αναφορικά με την έκθεση, “Ως μια από τις συνέπειες της συνεργασίας μας ήταν ότι μπορέσαμε και είδαμε ξεκάθαρα τηνύπαρξη του άλλου και την αμοιβαία επιρροή μας. Έγινα ένα από τα μέσα σου Ηλία, και ο Ηλίας ένα από τα μέσα μου. Σε αυτήν περίπτωση τα μέσα και οι καλλιτέχνες ενώθηκαν γιανα γίνουν ένα.”

Ακόμη, θα εκτεθούν και έργα νέας δουλειάς του Ηλίας Βασιλος, αλλά και του Walter Yu, μεμονωμένα.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το ArtShop της γκαλερί, το οποίο φιλοξενεί έργα διαφόρων καλλιτεχνών, όπως και την βιβλιοθήκη μας που αποτελείται από σπάνιες εκδόσεις της Τaschen, Rizzoli, Thames & Hudson και πολλές άλλες.

Η Depo Darm είναι ένας χώρος σύγχρονης τέχνης που επιδιώκει να προωθήσει το έργο νέων αλλά και καταξιωμένων καλλιτεχνών, στεγασμένη στην Καισαριανή, Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικ με την έκθεση και τους καλλιτέχνες επισκεφθείτε το www.depodarm.com.

“Synergy”

18 Απριλίου – 14 Ιουνίου 2019
Opening: Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, στις 20:00 μμ.

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00 – 19:00
Σάββατο: 11:30 – 14:30 (Σάββατο 20/04/2019 Κλειστά)